copmanis78
| Datums: Sv, 23.10.11, 01:19 | Ziņojums # 1 |
Grupa: |
Administrators |
Ziņojumu: |
429 |
Balvas: |
2 |
Reputācija: |
30 |
Status: |
 |
|
|
Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr Sīpoli-2 gb Tomātu pasta - 2 ēd.karotes, Augu eļļa, Lauru lapas - 2 gb Etiķis 9% - 1 tēj.k Citrons - 1/4 daļa Dilles, Sāls, Pipari 1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses 2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min. 3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min Das ist fantastish !!!!!
Recepte no Buma www.copeslietas.lv
|
|
| |
copmanis78
| Datums: Sv, 23.10.11, 01:21 | Ziņojums # 2 |
Grupa: |
Administrators |
Ziņojumu: |
429 |
Balvas: |
2 |
Reputācija: |
30 |
Status: |
 |
|
|
Zandarta filejas – 2 gb Tomāti– 3 gb Ķiploki – 3 daivas, Majonēze – 200 gr, Cietais siers – 100 gr Augu eļļa , Pipars Sāls 1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē. 2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam 3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu. 4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit
Recepte no Buma www.copeslietas.lv
|
|
| |