copmanis78
| Datums: Sv, 23.10.11, 01:15 | Ziņojums # 1 |
Grupa: |
Administrators |
Ziņojumu: |
429 |
Balvas: |
2 |
Reputācija: |
30 |
Status: |
 |
|
|
Karpa - 1 kg Sīpoli - 2 gb Pētesils - 1 sakne Burkāni - 2 gb Medus - 1 tēj.k Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/ Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem. 2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu. 3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai 4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
[move]Recepte no Buma www.copeslietas.lv[/move]
|
|
| |
copmanis78
| Datums: Tr, 28.12.11, 02:58 | Ziņojums # 2 |
Grupa: |
Administrators |
Ziņojumu: |
429 |
Balvas: |
2 |
Reputācija: |
30 |
Status: |
 |
|
|
Receptei vajag : 1)pētersīļus , 2)dilles, 3)puravus, 4)ķplokus. Visus šos labumus smalki sakapājam, pievienojam mazliet eļļas, laima sulu, cukuru (pietiks ar vienu ēdamkaroti, 20g). Notīrītu karpu pārgriež pa muguru, galvu ieskitot. Obligāti izņem žaunas. Zivi apsāla un pārkaisa ar maltajiem pipariem un kaltētu baziliku. Izklājam foliju, liekam virsū zivi, pārklājam ar zaļumu maisijumu. Liekam virsū otru folija kārtu. Jāsakārto tā, lai apakšējā kārta veido vanniņu, liek virsū otru kārtu un krāsnī iekšā. Krāsni iepriekš uzsildam, grādus vajag kādus 150-180, atkarībā no krāsns. Lai labi garšo :))
[move]Recepto no Vinnijs www.copeslietas.lv[/move]
|
|
| |