Sākums Mans profils Reģistrācija Iziet Ieeja
 
15.06.25, 14:24 SĀKUMS ForumsREĢISTRĀCIJAIEEJA | "viesis"| RSS
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Bute
copmanis78 Datums: Tr, 07.09.11, 00:05 | Ziņojums # 1
Grupa: Administrators
Ziņojumu: 429
Balvas: 2
Reputācija: 30
Status:
Sutināta bute ar citroniem

Sastāvdaļas
Butes,citrons ,var izmantot citron piparus , vai Santa Marijas zivju speciālo garšvielu vai nu kādu citu kuru jau esi apguvis un liekās gana laba,ķiploks , dillītes,sviests cepšanai tas ir ļoti svarīgi jo ar cepamo eļlu nav tas.


Pagatavošana: 25 min.

Iztīri zivtiņu no visa liekā,ar nazi pārgriez gareniski no galvas līdz astej par galveno asaku tā lai vari iebērzt gazšvielas ,sagriez citronu šķēlēs ,notīri ķiploku ,kad esi visu sagatavojis ķeries klāt zivij.Zivtiņā rūpīgi ierīvē garšvielas , tai skaitā arī ķiploku, bet nu skaties kā nu kuram tas ķiploks iet pie dūšas.Kad zivtiņa ir sagatavota tad sāc sildīt pannu vēlams ar vāku ,kad panna iesilusi liec virsū sviestu ,kad sviests izkusis krāmē uz pannas citrona ripiņas un liec zivi uz citroniem , bet pielūko tā lai neskarās pie pannas , bet gan atrodās uz citronu šķelītēm liec virsū vāku un ļauj gatavoties palaikam apgrozi.Gatavošanās laiks apmēram 10.minūtes ,kad zivtiņa gatava pārber pāri ar dillēm,garšīgi pie
copmanis78 Datums: Tr, 07.09.11, 00:12 | Ziņojums # 2
Grupa: Administrators
Ziņojumu: 429
Balvas: 2
Reputācija: 30
Status:
Cepta bute

Sastāvdaļas:

Svaiga bute (ap 500 gr.)
Dilles
Pētersīļi
Sāls
Citrons
Kausēts siers cepšanai

Pagatavošana:

Buti iztīra un ierīvē ar sāli, iepilda pētersīļus un dilles, notur vēsumā 15-20 minūtes, lai garšvielas ievelkas. Panē miltos un cep kausētā sviestā līdz bute kļūst zeltaini brūna. Pasniedz ar pannā apceptiem veseliem kartupeļiem, karstiem dārzeņiem un garnē ar dažām citrona šķēlēm.
copmanis78 Datums: Tr, 07.09.11, 00:15 | Ziņojums # 3
Grupa: Administrators
Ziņojumu: 429
Balvas: 2
Reputācija: 30
Status:
Maigā bute ar krējumu un pipariem

Sastāvs:
(4 porcijas)

2 sarkanās paprikas
1 dzeltenā paprika
1 zaļā paprika
130 ml saldā krējuma
1 ēd.k. skābā krējuma
100 ml sausā baltvīna
Sāls un melnie pipari
8 butes filejas gabali (pa 70 g katrs)
8 plānas šķēlītes bekona
2 citronu sula
2 ēd.k. kapātu pētersīļu

Pagatavošana:

Podiņu saslapina ar ūdeni. Sīki sagriež vienu sarkano papriku un pagatavo no tā biezeni, pievienojot saldo krējumu, skābo krējumu un vīnu. Pievieno sāli un piparus.

Sīki sagriež otru sarkano papriku, kā arī dzelteno un zaļo papriku un pievieno iegūtajai krējuma- vīna mērcei.

Zivi ierīvē ar citrona sulu, sāli un pipariem. Katrai filejai pieliek klāt bekona šķēlīti. Sarullē trupiņā un sastiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

Zivi liek virsū dārzeņiem. Sautē visu kopā cepeškrāsnī 45 minūtes 200 grādu karstumā. Gatavu ēdienu izliek uz šķīvjiem un apber ar pētersīļiem.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Foruma statistika
Pēdējās papildinātās tēmas
Populārākās tēmas
Aktīvākie lietotāji
Jaunākie dalībnieki
  • Laivu nomas ,kempingi pie ūdeņiem. (2)
  • Ziņas makšķerniekiem. (46)
  • Latvijas makšķerēšanas čempionāti 2016 (0)
  • Makšķerēšanas noslēpumi (227)
  • Pasaules čempionāts spiningošanā Андрей Питерцов (0)
  • Makšķerēšanas noslēpumi (227)
  • Ziņas makšķerniekiem. (46)
  • Pro Anglers League (13)
  • PČ spiningošanā no laivām 2015 Igaunijā Viljandi (10)
  • Makšķerēšana ar fīderi (7)
  • copmanis78-Administrators-Ziņojumu:(429)
  • gunis(IRL)-Administrators-Ziņojumu:(1)
  • gunis(irl)6023-Draugi-Ziņojumu:(0)
  • edgarz-Lietotājs-Ziņojumu:(0)
  • Gosa77-Lietotājs-Ziņojumu:(0)
  • J0nis26.02.21
    RainisP09.01.21
    kelvis26.08.16
    DK25031.05.16
    gudritis02.01.16


    copmanis.ucoz.lv © 2025
    Mājas lapu veidotājs - uCoz